<
Wonderhedge® Technológia
Mechanikus tisztítás
A földből történő betakarítást követően, 4-5 alkalommal folyóvízzel tisztítjuk meg a növényt a természetben rárakódott mechanikus szennyeződésektől. ( A nedvesség növeli az ózonizálás hatékonyságát is.)
Kontakt védelem
A Csodasövény® termesztése és előkészítése során a növényeket környezetbarát kezelési rendszereken visszük keresztül. A kezelések középpontjában az ózonos kezelés áll. Ez egy sterilizálási eljárás, ami teljesen környezetbarát, vegyszermentes megoldás. A vírusok, baktériumok, és gombák elpusztítására egy három atomos oxigént használunk. Ezt az eljárást többször ismételjük, szinte a csomagolás napjáig.
Zárt térben ez elpusztítja ( azonnal oxidálja) a kórokozókat. Nyitott környezetben azonnal stabil oxigénné alakul. Ezt az eljárást a gyógyászati műtők fertőtlenítésére használják már évtizedek óta.
Felszívódó szerek
Gomba fertőzések prevenciójára olyan enyhe szereket használunk, mely órák alatt felszívódik a növénybe és ellenállóvá teszik.
A kiszállításaink előtt 4-6 héttel már semmilyen vegyszeres kezelést nem kapnak a növények. Ez a kivárási idő szokásos ( előírt ) vegyszer lebomlások időtartamának a 12-14 szerese. Ez egy rendkívül biztonságos eljárási rend.
Kiszállításkor a Csodasövény® steril állapotú.
A legfontosabb: AZ IMMUNERŐSÍTÉS!
Gyermekeink számára fontos az immunerősítés.
És mi a helyzet a növényeinkkel? Bizony ugyanolyan fontos, mint minden élőlény számára. Erős immunrendszer a garancia az “egészséges” életre.
Az immunrendszer erősítése növények esetén egy összetett tevékenységi rendszeren alapul.
Ennek többek között részei az edzés, a gombafertőzések elleni külső és belső védelem, és a sterilizálás többelemes rendszere.
A CSODASÖVÉNY®, a Wonderhedge® csoport által fejlesztett egyedi immunerősítő eljárás eredményeként biztosítja a hosszantartó egészség megőrzését.
Részletesen a gyökérpenészről!
Némely erre érzékeny növény legalattomosabb fertőzése a gyökérpenész. Telepítéskor nem látható a spóra. Fejlődés közben csak azt vesszük észre, hogy a 100 eltelepített növényünkből 20-30 nem úgy fejlődik, ahogy a többi. Azt látjuk, hogy mintha csak vegetálna.
A probléma oka a gyökérpenész. Ez az alattomos, gyökér-hordozta fertőzés eleinte csak a vékonyabb gyökereket tünteti el (elrothad), majd a vastagabbak kerülnek sorra.
Kis idő elteltével már nem tud tápanyagot felvenni a növény a gyökéren keresztül, így elszárad. Miután kihúzzuk a földből, látjuk csak meg, hogy a gyökér eltűnt.
Az igazi probléma azonban csak most kezdődik, mert a kertünk talaját teljesen megfertőzi.
Szinte bármilyen kultúra kerül e helyre, azt megtámadhatja ez az alattomos kórokozó.
Sajnos a közép- és kelet-európai termelők, a növények fertőtlenítésére nem fordítanak figyelmet, ugyanis megnöveli a termelési költségeket és jelentősen megbonyolítja a termesztés menetét.
A tőlünk vásárolt CSODASÖVÉNY® az immunerősítés keretében kettős gyökérpenész elleni kezelést kap !
Nyugat-Európában már elképzelhetetlen, hogy ilyen kezelés nélkül kerül növény forgalmazásra, mert a védelem nagyon fontos szempont.
Vállalatunk kettős védelmi rendszerrel óvja meg a CSODASÖVÉNY® tulajdonosok növényeit és kertjét.
Egyrészt egy többször megismételt vegyszeres kezeléssel, másrészt, ami hatékonyabb megoldás, és biztonságosabb is, ez egy mélygázas ózon (oxigén) kezelési eljárás.
Az ózon-kezelés, egy teljesen környezetbarát, vírus-, baktérium- és gombaölő megoldás. Növényeinket ózon-fertőtlenített tanúsítvánnyal látjuk el.
Az ózon, egy három atomos oxigén. Erről tovább olvashat itt>>>
Gyökérpenészről >>itt tud >> információt szeretni.

Oszd meg az oldalt, mutasd meg ismerőseidnek!

Céges adatok: 

Levelezési cím:
Csodasövény Kft
8360. Keszthely, Kinizsi P. u. 66.

Személyes növény átvétel: Csodasövény Telep
8394. Alsópáhok,
Keszthelyi út 17.
GPS koordináták:
46.76177 , 17.18200

Adószám:11358060-2-20
A Zala Megyei Cégbíróság által kibocsátott
cégjegyzék szám: 20-09-063009
Működés kezdete : 1996. 12. 19
Képviselője: Tóth Katalin, Tóth ZoltánKapcsolat:

Ügyfélszolgálat:
+3670-324-57-22
+3683-340-536
Hétfő-Péntek 8-16

info@csodasoveny.hu

Fogyasztói kifogás esetén:
kifogas@csodasoveny.hu


Linkek:

JOGI NYILATKOZAT
ADATKEZELÉSI NYILATKOZATAT
ÁSZF