Csodasövény®, a leggyorsabban növő sövénynövény!
Már két év alatt két méter és teljes takarást ad!

→ GYORSAN NŐ! 1,20-1,60m /év
  →MINDEN TALAJON JÓL FEJLŐDIK
→HIHETETLENÜL OLCSÓ! 

Miért CSODA a CSODASÖVÉNY®?

Mert rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezik!
Nem igényes a talajra! Bármilyen talajon kiválóan fejlődik.
Nincs kártevője! Nem igényel vegyszerezést.
Tűző napon és árnyékban is jól fejlődik.
Lombhullató, de sűrű ágrendszere jól takar minden évszakban. Március elejétől november végéig zöld. Apró levelei elporladnak, így lombját nem kell eltakarítani.
Nagyon szárazságtűrő. Amikor elérte a megfelelő magasságot nem kell töbet öntözni, nem szükséges tápozni.
Végtelenszer ifjítható, öröksövény. 

Csodasövény medencével
Ajánlat
Ajánlat

A Csodasövény® minőségét a Wonderhedge® Technológia biztosítja

Gyors növekedésű Csodasövény kerítés
Rendkívül gyors növekedés
A Csodasövény® két év alatt dús, elágazó, jól takaró sövényfalat alkot. Évente 1,20–1,60 métert tud nőni, akár 5 méteres fal is könyen nevelhető belőle. 
Csodasövény kerítés medence mellett
Minden talajon és minden fekvésben jól fejlődik
Minden talajfajtában ragyogóan fejlődik, akár napos, akár árnyékos fekvésben. 100%-os garanciát vállalunk minden növényünkre 8 évig.
Alacsony kerítés
Szabályozható növekedésű
Amikor elérte a kívánt magasságot már nem kell többet öntözni, mert mélyre nyúló gyökerei lenyúlnak a vízerekig. Nem invazív, nem hoz gyökérről hajtásokat. Csak a magról szaporítható.
Két fotel kutyával, mögötte sövényfal
Ideális sövénynövény
Nagyon jól alakítható. Apró levelei miatt bármilyen térbeli forma kialakítható belőle. Hosszú életű, végtelenszer ifjítható, öröksövény.
Négy kutya és egy macska a kertben
Biztonságos, nem mérgező növény
A növény minden része teljesen biztonságos. Nem tövises és nem mérgező. Virágot nem nevel /a folyamatos nyírás miatt/, ezért nincs pollenveszély. Gyermekei és háziállatai teljes biztonságban élhetnek mellette. 
Család, mögötte sövény
Megvédi otthonát a belátástól, portól, zajtól
A Csodasövény® megóvja ingatlanát és kertjét a külső portól és zajtól. Használhatja árnyékolására is. Véd a kiváncsi tekintetktől és megóvja magánéletét .

Most két éves Csodasövényt® kap egy éves áron!

Az egy éves növény átlagos magassága 60 cm és erős gyökérzettel rendelkezik. Ültetés utén vissza kell vágnia a talaj felett 10-15 cm-re.
Az igényes ügyfelek számára erősebb, kétéves töveket kínálunk. Ezeknek erősebb a törzse és masszív, fejtett gyökérzetük van. Ez lehetővé teszi számukra a tápanyagok gyorsabb felvételét, ettől az ültetés után gyorsabban is fejlődnek. 

Egy és két éves Csodasövény csemete

Hány növényre van szüksége?

A sövénynövényeket ültethetjük egy vagy két sorban.Egy sorban, ha kerítés mellé szeretnénk, két sorba, ha a növény maga a kerítés.
Egy soros telepítésnél 20 cm-es tőtávolságot kell tartani, vagyis méterenként 5 növénnyel számoljunk. Ha két sorba telepítjük, akkor cikcakkosan ültessük, méterenként 8-9 darabra van szükség.

Szabadgyökéres növényeket szállítunk

Egy- vagy kétéves növényeket szállítunk szabadgyökérrel.
Mindkét növény kb. 60 centiméteres. A kétéves növnyek erőteljesebb gyökérzettel rendelkeznek. Minden növényt az ültetés után 10-15 cm-re a talaj felett vissza kell vágni, hogy elégazzon.
A növény a nyírással sűrűsödik.

Mikor rendelheti meg a Csodasövényt®?

A növény egész évben telepíthető, kivétel, ha a talaj át van fagyva. Rendelését egész évben fogadjuk. Kérem, kattintson a rendelés gombra, pontosan töltse ki a megrendelő ürlapot. Kollégáink 48 órán belül visszahívják kiszállítási időpont egyeztetésre. Fizethet a futárnál utánvéttel bankkártyával vagy készpénzzel.

Hogy elégedett vagyok-e? Az nem kifejezés. Hogy azt kaptam-e, amit írtak erről a növényről? Nos... sokkal, de sokkal többet. [ Tovább olvasom ]


Nem lehet magukat elfelejteni, hiszen a sövényünk állandóan eszünkbe juttatja......Ebben az évben 1-1.20 m-re engedjük felnőni, de jövőre biztosan eléri a 2-2.5 m-t. Mindenki a csodájára jár, a szomszédban 3-4 éves telepítésű fagyalok vannak, sehol nincsenek a mi sövényünkhöz képest. [ Tovább olvasom ]

20 éve vagyunk piacon...

Lelkes csapatunk már 20 éve azért munkálkodik Európa 18 országában, hogy minél több otthon legyen igazán a béke és nyugalom szigete. 20 évvel ezelőtt....? Építkeztünk..
Természetesen a kert rendezésére már nem maradt pénzünk. Nagybátyám hozta nekünk ezt a növényt, hogy egy barátja nemesítette, ő is ezzel ültette körbe az állattelepeit, mert nagyon gyorsan nő és szinte mindenhol, minden körülmények között megél. Kipróbáltuk... Nem hittünk a szemünknek!
Novemberi hideg napon ültettük és mi tagadás, nagyon szerettünk volna gyorsan végezni vele, ezért nem igazán készítettük elő a helyét. Talajfúró, kis lyukak, növényt bele, locsolás. Na ebből se sok marad meg! - gondoltuk.
De tévedtünk! Tavasszal mind kihajtott és bámulatos ütemben hozta az új ágakat. Mindenki a csodájára járt, mert az első évben már eltakarta a drótkerítés felét. A második évben teljes takarást adott.
Másnak is szűksége lehet ilyen növényre! Próbáljuk meg...! És igazunk volt!
Azóta Európa 18 országába, közel 60 000 családnak szállítottunk azoknak, akik gyors takarást, nyugalmat, zaj- és pormenetes pihenőhelyet szerettek volna biztosítani családjuknak.

Csodasövény® csapat
Formára nyírt sövény közelről

       Most 2 éves 1 éves árán!

EGYÉVES NÖVÉNY

25 - 70 tő 167 Ft/tő*
71 -100 tő 148 Ft/tő
101- 500 tő 125 Ft/tő
501-1000 tő 103 Ft/tő
1000- 2000 tő 88 Ft/tő
2000 tő felett 79 Ft/tő 

* 25 tő a minimum vásárlás

KÉTÉVES NÖVÉNY

25-65 tő 199 Ft/tő*
66-100 tő 187 Ft/tő*
101- 500 tő 177 Ft/tő
501-1000 tő 167 Ft/tő
1000 tő felett 127 Ft/tő

* 25 tő a minimum vásárlás

SZILFA ÁR

1-15 darab 1690 Ft/fa
16 darab felett 1380 Ft/fa

Itt olvashat a SZILFÁRÓL! 

Mivel segíthetünk sövénynövényünknek, hogy optimálisan fejlődjön?

  1. SÖVITEX FÓLIA - 2140 Ft/csomag

    A növény gyors növekedését a talaj nedvesen tartásával tudja növelni. Ezért javasoljuk a SöviTex szövet használatát. Többet itt olvashat róla >> SöviTex Fólia.

  2. DAMISOL CSODASÖVÉNY®EXTRA - 1590 Ft/ flakon egységár: /397,5 Ft/dl /

    Talaj- és levéltrágyaként is kimagasló növénytáplálási tulajdonságokkal rendelkeznek. Ez egy extra tápanyag koncentrátum a sövény számára. Többet itt olvashat róla >> Damisol Csodasövény® Extra


  3. SÖVIAQUA CSEPEGTETŐ RENDSZER - 1740 Ft/csomag

    A talaj optimális nedvességtartalmát biztosítja. Többet itt olvashat róla >> SöviAqua csepegtető rendszer

Miért válasszon minket?

8 év garancia minden növényünkre
Több 10 ezer vásárlónk igazolja hitelességünket Európa 18 országában.
Nem elégedett? Új növényeket küldünk vagy visszatérítjük költségeit.

Immunerősített növényeket szállítunk
Növényeink a speciális , Wonderhedge® technológiának köszönhetőleg 100 százalékosan egészségesek, immunrendszerük tökéletesen edzett.

Extra ajándékokat adunk minden rendeléshez
Most ajándékként két éves növényt kap egy éves áron. Ajándék aktivátort, egy indító tápbombát kap.
Óriás epermagokat adunk minden vásárlónknak. 165 tő feletti rendelést ingyen szállítunk ki.

Biztos kereskedői háttér
Cégünk már 20 éve értékesíti a Csodasövény növényt, Európa 18 országában. Ha tőlünk vásárol, biztos lehet benne, hogy még évek múlva is megtalál minket kérdéseivel, problémáival.
Minden segítséget megadunk Önnek, hogy növényei egészségesen fejlődnek. Ültetési tájékoztatót adunk a vásárolt növény mellé, Facebook Sövény ABC csoportban szakszerű segítséget kaphat egyéni problémáit, és kertészeti tanácsokkal látjuk el!

Formára nyírott sövény kerítés
Személyes növény átvétel:

Csodasövény® Telep
8394. Alsópáhok,
Keszthelyi út 17.
GPS koordináták:
46.76177 , 17.18200

Levelezési cím:
Csodasövény Kft
8360. Keszthely,
Kinizsi P. u. 66. 

Kövessen minket!
ELÉRÉSEK
Fontos linkek