A weboldalon cookikat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Részletek

Csodasövény®, a leggyorsabban növő sövénynövény!
Már két év alatt két méter és teljes takarást ad!

→ GYORSAN NŐ!  1,20-1,60m /év
    →MINDEN TALAJON JÓL FEJLŐDIK

→HIHETETLENÜL OLCSÓ!             

Miért CSODA a CSODASÖVÉNY®?

Mert rendkívüli tulajdonságokkal rendelkezik!
→ Nem igényes a talajra! Bármilyen talajon kiválóan fejlődik.
→ Nincs kártevője! Nem igényel vegyszerezést.
→ Tűző napon és árnyékban is jól fejlődik.

Lombhullató, de sűrű ágrendszere jól takar minden évszakban. Március elejétől november végéig zöld. Apró levelei elporladnak, így lombját nem kell eltakarítani.
Nagyon szárazságtűrő. Amikor elérte a megfelelő magasságot nem kell töbet öntözni, nem szükséges tápozni.
→ Végtelenszer ifjítható, öröksövény. 

A Csodasövény® minőségét a Wonderhedge® Technológia biztosítja

Rendkívül gyors növekedés

A Csodasövény® két év alatt dús, elágazó, jól takaró sövényfalat alkot. Évente 1,20–1,60 métert tud nőni, akár 5 méteres fal is könyen nevelhető belőle. 

Minden talajon és minden fekvésben jól fejlődik

Minden talajfajtában ragyogóan fejlődik, akár napos, akár árnyékos fekvésben. 100%-os garanciát vállalunk minden növényünkre 8 évig.

Szabályozható növekedésű

Amikor elérte a kívánt magasságot már nem kell többet öntözni, mert mélyre nyúló gyökerei lenyólnak a vízerekig. Nem invazív, nem hoz gyökérről hajtásokat. Csak a magról szaporítható.

Ideális sövénynövény

Nagyon jól alakítható. Apró levelei miatt bármilyen térbeli forma kialakítható belőle. Hosszú életű, végtelenszer ifjítható, öröksövény.

Biztonságos, nem mérgező növény

A növény minden része teljesen biztonságos. Nem tövises és nem mérgező. Virágot nem nevel /a folymatos nyírás miatt/, ezért nincs pollenveszély. Gyermekei és háziállítai teljes biztonságban élhetnek mellette. 

Megvédi otthonát a belátástól, portól, zajtól

A Csodasövény® megóvja ingatlanát és kertjét a külső portól és zajtól. Használhatja árnyékolására is. Véd a kiváncsi tekintetktől és megóvja magánéletét .

Most két éves Csodasövényt kap egy éves áron!

Az egy éves növény átlagos magassága 60 cm és erős gyökérzettel rendelkezik. Ültetés utén vissza kell vágnia a talaj felett 10-15 cm-re.
Az igényes ügyfelek számára erősebb, kétéves töveket kínálunk. Ezeknek erősebb a törzse és masszív,  fejtett gyökérzetük van. Ez lehetővé teszi számukra a tápanyagok gyorsabb felvételét, ettől az ültetés után gyorsabban is fejlődnek. 

Csodasövény® ültetése és gondozása

Hány növényre van szüksége?

A sövénynövényeket ültethetjük egy vagy két sorban.Egy sorban, ha kerítés mellé szeretnénk, két sorba, ha a növény maga a kerítés.
Egy soros telepítésnél 20 cm-es tőtávolságot kell tartani, vagyis méterenként 5 növénnyel számoljunk. Ha két sorba telepítjük, akkor cikcakkosan ültessük, méterenként 8-9 darabra van szükség.
Tobábbi részletek


Szabadgyökéres növényeket szállítunk.

Egy- vagy kétéves növényeket szállítunk szabadgyökérrel.
Mindkét növény kb. 60 centiméteres. A kétéves növnyek erőteljesebb gyökérzettel rendelkeznek. Minden növényt az ültetés után 10-15 cm-re a talaj felett vissza kell vágni, hogy elégazzon.
A növény a nyírással sűrűsödik. →Itt nézheti meg róla videót.

Mikor rendelheti meg a Csodasövényt?

A növény egész évben telepíthető, kivétel, ha a talaj át van fagyva. Rendelését egész évben fogadjuk. Kérem, kattintson a rendelés gombra, pontosan töltse ki a megrendelő ürlapot. Kollégáink 48 órán belül visszahívják kiszállítási időpont egyeztetésre. Fizethet a futárnál utánvéttel bankkártyával vagy készpénzzel.
Csodasövény árak

Vásárlóink mondták...

Hogy elégedett vagyok-e? Az nem kifejezés. Hogy azt kaptam-e, amit írtak erről a növényről? Nos... sokkal, de sokkal többet. [ Tovább olvasom ] 


Nem lehet magukat elfelejteni, hiszen a sövényünk állandóan eszünkbe juttatja......Ebben az évben 1-1.20 m-re engedjük felnőni, de jövőre biztosan eléri a 2-2.5 m-t. Mindenki a csodájára jár, a szomszédban 3-4 éves telepítésű fagyalok vannak, sehol nincsenek a mi sövényünkhöz képest. [ Tovább olvasom ]

20 éve vagyunk piacon...

Lelkes csapatunk már 20 éve azért munkálkodik Európa 18 országában, hogy minél több otthon legyen igazán a béke és nyugalom szigete. 20 évvel ezelőtt....? Építkeztünk..
Természetesen a kert rendezésére már nem maradt pénzünk. Nagybátyám hozta nekünk ezt a növényt, hogy egy barátja nemesítette, ő is ezzel ültette körbe az állattelepeit, mert nagyon gyorsan nő és szinte mindenhol, minden körülmények között megél. Kipróbáltuk... Nem hittünk a szemünknek!
Novemberi hideg napon ültettük és mi tagadás, nagyon szerettünk volna gyorsan végezni vele, ezért nem igazán készítettük elő a helyét. Talajfúró, kis lyukak, növényt bele, locsolás. Na ebből se sok marad meg! - gondoltuk.
De tévedtünk! Tavasszal mind kihajtott és bámulatos ütemben hozta az új ágakat. Mindenki a csodájára járt, mert az első évben már eltakarta a drótkerítés felét. A második évben teljes takarást adott.
Másnak is szűksége lehet ilyen növényre! Próbáljuk meg...! És igazunk volt!
Azóta Európa 18 országába, közel 60 000 családnak szállítottunk azoknak, akik gyors takarást, nyugalmat, zaj- és pormenetes pihenőhelyet szerettek volna biztosítani családjuknak.

EGYÉVES NÖVÉNY ÁR

* 25 tő a minimum vásárlás

  25-100 tő 138 Ft/tő*
101- 500 tő 118 Ft/tő
501-1000 tő 98 Ft/tő
1000 tő felett 78 Ft/tő 

KÉTÉVES NÖVÉNY ÁR

* 25 tő a minimum vásárlás
2 éves 1éves árán!

25-100 tő 149 Ft/tő*
101- 500 tő 137 Ft/tő
501-1000 tő 129 Ft/tő
1000 tő felett 98 Ft/tő  

 1-15 darab 1690 Ft/fa
16 darab felett 1380 Ft/fa 

Miért válasszon minket?

8 év garancia minden növényünkre

Több 10 ezer vásárlónk igazolja hitelességünket Európa 18 országában.
Nem elégedett? Új növényeket küldünk vagy visszatérítjük költségeit.

Immunerősített növényeket szállítunk

Növényeink a speciális , Wonderhedge® technológiának köszönhetőleg 100 százalékosan egészségesek, immunrendszerük tökéletesen edzett.

Extra ajándékokat adunk minden rendeléshez

Most ajándékkéntkét éves növényt kap egy éves áron. Ajándék aktivátort, egy indító tápbombát kap.
Óriás epermagokat adunk minden vásárlónknak. 165 tő feletti rendelést ingyen szállítunk ki.

Biztos kereskedői háttér

Cégünk már 20 éve értékesíti a Csodasövény növényt, Európa 18 országában. Ha tőlünk vásárol, biztos lehet benne, hogy még évek múlva is megtalál minket kérdéseivel, problémáival.
Minden segítséget megadunk Önnek, hogy növényei egészségesen fejlődenek. Ültetési tájékoztatót adunk a vásárolt növény mellé, Facebook Sövény ABC csoportban szakszerű segítséget kahat egyéni problémáir, BLOG oldlunkon kertészeti tanácsokkal látjuk el!

Címek

Személyes növény átvétel: Csodasövény Telep
8394. Alsópáhok,
Keszthelyi út 17.
GPS koordináták:
46.76177 , 17.18200 

Levelezési cím:
Csodasövény Kft
8360. Keszthely,
Kinizsi P. u. 66. 

Elérések

Ügyfélszolgálat:
+3670-324-57-22
+3683-340-536
Hétfő-Péntek 8-16

info@csodasoveny.hu

Fogyasztói kifogás esetén:
kifogas@csodasoveny.hu

Fontos linkek

JOGI NYILATKOZAT
ADATKEZELÉSI   NYILATKOZATAT
ÁSZF

PANASZKEZELÉS, SZAVATOSSÁG
Tárhelyszolgáltató


Adószám: 11358060-2-20
Cégjegyzék szám: 20-09-063009

A weboldalon cookikat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek..