AJÁNLATUNK INTÉZMÉNYEKNEK
Egy új épület létrehozása, legyen az családi ház, közintézmény, óvoda, iskola vagy akár egy közút azt szokták mondani " csak pénz kérdése". Viszont a környezetének kialakítása hosszú éveket vehet igénybe.
Az esztétikai élményen kívül, fontos az árnyékolás, a porlekötő képesség, a hófúvás elleni védelem.
A nemesített turkesztáni szil akár fa akár sövény formájában mindhárom feladatot kitűnően ellátja. És természetesen az sem elhanyagolható, hogy hogy különlegesen gyors növekedésű, és rendkívül igénytelen. Három év alatt akár 5-6 métert is elérheti.
Egy polgármester mondta a minap mosolyogva, "Naponta szembesülök a munkám eredményeivel. A megválasztásomkor telepítettük a turkesztáni szileket, és ma a ciklus végén magas fák övezte árnyékos úton juthatok hazáig a kánikula közepén is."
Vagy gondoljunk akár az  óvodák, iskolák környezetére. Apróságainkat szívesen engedjük az új épület ölelő karjaiba, de elszoruló szívvel gondolunk a szabadban töltött órák, tűző nap okozta hatásaira. A megoldás : árnyékolni, de azonnal. A Csodasövény® 15-20 hónap elteltével már olyan árnyékot adó burjánzó sövénnyé tud válni, hogy a legtikkasztóbb hőség időszakában is elviselhetővé teszi a kint létet.
Előnyei, ami miatt érdemes ezt választani:
gyors növekedés,
kimagasló árnyékoló képesség,
magas fokú por- záró és lekötő képesség,
mostoha talaj és éghajlati viszonyok között is fejlődik
rendkívül alacsony ár
Külön programot indítottunk az intézmények, önkormányzatok, iskolák, óvodák , települési közúthálózat , valamint autópálya hálózat számára. Ártámogatással tesszük a " közkincsévé " ezt a növényt.
Néhány hónapja több önkormányzatnál is fókuszba került a sövénylabirintus. Nem kis feladat, ,különösen a szabadtéri fürdőhellyel rendelkező településeken, hogy milyen programkínálattal tudják esős idő esetén megtartani az odalátogatókat.
Nincs még egy olyan növény, amely ( a telepítést követően) már két év elteltével bevételhozó magas sövénylabirintussá tud válni, erre csak a szil képes.
Amennyiben Ön felelős vezetője a fenti intézmények valamelyikének, vagy "csupán " felelőséget érez települése jövőbeni képe, lakosságának közérzete iránt, akkor kérje segítségünket, hogy Önök is élvezhessék e "csoda" sövény előnyeit.
Kérjük töltse ki az alábbi űrlapot, és mi haladéktalanul reagálunk.

Kapcsolat felvétel

Céges adatok: 

Levelezési cím:
Csodasövény Kft
8360. Keszthely, Kinizsi P. u. 66.

Személyes növény átvétel: Csodasövény Telep
8394. Alsópáhok,
Keszthelyi út 17.
GPS koordináták:
46.76177 , 17.18200

Adószám:11358060-2-20
A Zala Megyei Cégbíróság által kibocsátott
cégjegyzék szám: 20-09-063009
Működés kezdete : 1996. 12. 19
Képviselője: Tóth Katalin, Tóth ZoltánKapcsolat:

Ügyfélszolgálat:
+3670-324-57-22
+3683-340-536
Hétfő-Péntek 8-16

info@csodasoveny.hu

Fogyasztói kifogás esetén:
kifogas@csodasoveny.hu


Linkek:

JOGI NYILATKOZAT
ADATKEZELÉSI NYILATKOZATAT
ÁSZF