CSODASÖVÉNY JOGSÉRTŐI OLDAL
 

Tisztelt internetező, látogató! Biztosan az Ön számára is fontos a tisztességes üzletmeneten alapuló, korrek vállalkozások működése, akik minőségi kiszolgálást biztosítanak ügyfeleinek, vevőinek és teljes körű garanciát vállalnak az általuk forgalmazott termékekre.
Ha Ön is így gondolja, kérjük segítse munkánkat!

Cégünk 2004. óta vezette be CSODASÖVÉNY márkanév alatt termék- és szolgáltatáskörét. Hihetetlen összeget fordítottunk a márkaismertség megszerzésére az elmúlt hét évben.
Azonban mindig akadnak, akik nem riadnak vissza a márkanév jogosulatlan használatától, kihasználva a mi erőfeszítéseinket.Vevőik sok esetben rajtunk követeklik a "kalóz" által nem adott, de a márkához tartozó szolgáltatásokat. Ha nem teljesítjük rontjuk a saját márkánkat, ha teljesítjük, akkor pedig elősegítjük a tisztességtelen "kalózkodók" virágzását.

A márkanéven kívűl a gyakori a honlapunk tartalmának, részleteinek másolása, természetesen üzleti célokra, továbbá a honlapon található saját tulajdonunkat képező képeink elbirtoklásra, felhasználása.

Ezért arra kérjük a tisztelt internetező, erős igazságérzettel rendelkező látogatókat, amennyiben rátalálna ilyen, a márkánkat és a szerzői jogainkat sértő tartalomra, az alábbi űrlapon tudja jelezni felénk. Fáradozását azzal köszönjük meg, hogy Önnek egyedi, Magyarországon elérhető legalacsony ár 50%-án tudja biztosítani a növényt!

Természetesen ügyvédeink megvizsgálják és ha jogosnak látják azonnal megteszik a feljelentést a Fogyasztóvédelmi Hatóságnál, a Nemzeti hírközlési hatóságnál, Illetve a szerzői jogok durva megsértése okán polgári peres eljárást is elindítják. Természetesen, csak és kizárólag jogsértés esetén!

Kérjük a pontos jogsértő linket illessze be, mert mert a tartalmat azonnal közjegyzővel közokiratba foglatatjuk, hogy bírósági szakaszban fel tudjuk gyorsítani a bizonyítás menetét.

     
 
Bejelentés dátuma *:
Amennyiben megtalálja, a jogsértő cég email címe *:
Jogsrts mdja:*:
Jogsrts urj-je (linkje) A bngszo cmsorbl tudja kimsolni*: