Jognyilatkozat

A www.csodasoveny.hu, továbbá a www.soveny.com internetes megjelenési oldal ugyanúgy mint a CSODASÖVÉNY márkanév ( annak minden megtéveszhető formájával együtt) a Csodasövény kft tulajdona, mint jogosúlté.

A honlapunkon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, írások, és grafikák, illetve a honlap Ön képernyőjén megjelenő kialakítása a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, illetve a Polgári Törvénykönyvrol szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései értelmében védelem alatt állnak .

A honlapon található tartalmak, szövegek ,letölthető anyagok, grafikák és egyéb anyagok (a jogszabályok kivételéável) a szerzoi jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény szerinti jogi védelemben részesülnek. A honlapon elérheto tartalmak (szerzoi muvek) bármilyen felhasználása engedélyköteles a felhasználás engedélyezésére Jogosult ( Csodasövény kft)rendelkezik a szükséges jogokkal.

Ennek megfelelően a honlapunkon megjelenő adatokat, dokumentumokat, információkat, képeket, ábrákat, és grafikákat a saját személyes használattól eltérő célra kizárólag a Csodasövény Kft. előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, terjeszteni, tárolni és átruházni különös tekintettel gazdasági haszonszerzésre felhasználni.

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

 

A felhasználási engedélyt Jogosult jelen felhasználási feltételek útján adja meg.

A www.csodasoveny.hu, és a ww.soveny.com honlap használatával, a honlapon található szerzoi muvek bármilyen módon történo felhasználásával Ön mint Felhasználó elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket.

Felhasználó saját ismereteinek bővítésére díjfizetés nélkül felhasználhatja a honlapon elérheto muveket.

Amennyiben azonban Felhasználó egyéb célokra vagy terjedelemben (így haszonszerzésre ) használja fel a honlapon elérheto bármely szerzoi muvet, úgy 15 000 Ft/nap/mu+Áfa összegu jogdíj megfizetésére köteles. Felhasználó a jogdíjat havonta utólag, az 11600006-00000000-13019778 bankszámlaszámra történo átutalással köteles megfizetni.

Felhasználó köteles bejelenteni Jogosultnak a szerzoi muvek bármilyen módon történo felhasználását; melyhez a Jogosult a felhasználás körülményeit megismerve nem köteles hozzájárulni.

Jogosult azonban abban az esetben is igényelheti Felhasználó jogdíjfizetését, ha Felhasználó e bejelentési kötelezettségét nem teljesíti.

Jelen engedély nem érinti Jogosult fellépési jogát (vagyoni és személyhez fuzodo) jogainak védelmében. Jogosult jogsérto felhasználása esetén jogdíj igénye érvényesítése, jogsértés megállapítása és jogosulatlan felhasználás megtiltása, további esetleges kárigénye érvényesítése érdekében felléphet bírósági úton vagy hatósági eljárásban.

A CSODASÖVÉNY márkanév használata minden formában ( kisbetü, nagybetű és annak keverése) ,esetleg írásjelekkel, zárójelekkel történő kiemelése sérti a márka tulajdonosának, jogosúltjának jogait. Ennek esetleges használatára írásbeli engedéykérés szükséges, és csakis üzleti együttműködés esetén van lehetőség, írásos engedélyeztetés mellett a használatra.

 

A VÉDJEGY BITORLÁS MINŐSÍTETT ESETEI

 

Videó Interjú Dr. Jambrik Gergely szakjogásszal

A videó teljes szövege pdf formában letölthető : PDF

Csodasövény kft
Keszhely kinizsi u.66
2010.december.31

     
 
Amennyiben márkánkat , honlapunkat érintő jogsértés tudomására jut, itt tudja jelezni !
Bejelentését , fáradozását extra árkedvezménnyel jutalmazzuk !