Csodasövény®, a leggyorsabban növő sövénynövény!
Gyönyörű zöld sövénykerítés, a lehető legrövidebb idő alatt!

Az örökzöld és hagyományos sövényekkel szemben a Csodasövény® elképesztően gyorsan nő
(ötször gyorsabban, mint másik növény), kevés odafigyelést igényel és tökéletesen véd a zaj, por és kíváncsi tekintetek ellen. 

Örökzöld sövény növényAz örökzöld és egyéb hagyományos sövények kialakítása évekig eltart, és rengeteg munkát kíván … 

Az ízléses, gondozott sövény mindig sokkal szebb és esztétikusabb, mint a kerítések, azonban a hagyományos sövények gondozása sok időt emészt fel, amit tölthetnénk a hobbinkkal vagy a családunkkal. Ráadásul egy jól takaró, sűrű sövényfal kialakítása 4-8 évig is eltart, ami nagy, hosszú távú elköteleződést igényel.

A Csodasövény®, a leggyorsabban növő sövény fajta amiből
 gyorsan, sűrű, áthatolhatatlan élő növény-falat nevelhetünk

Kertben pihenő férfi, mögötte sövényfal
Könnyű alakítani
Ha véletlenül belevágott valahol, hamar visszanő és már nem is látszik
Nyírott sövénykerítés
A kert tökéletes védelmezője
A sűrű sövény kizárja a port, zajokat és a kíváncsi tekinteteket
Sövény előtt boldog család a kertben
Öröm lesz minden pillanat
 a kertben
Megnyugtató, gyönyörű privát szférát varázsol Önnek és családjának.
Csodasövény vizsgálata

Egyedülálló Wonderhedge® immunerősítő eljárás a hosszantartó, egészséges sövényért

Gyermekeink számára fontos az immunerősítés. És mi a helyzet a növényeinkkel? Az erős immunrendszer a garancia az “egészséges” életre. Az immunrendszer erősítése növények esetén egy összetett tevékenységi rendszeren alapul. Ennek többek között részei az edzés, a gombafertőzések elleni külső és belső védelem, és a sterilizálás többelemes rendszere. A CSODASÖVÉNY®, a Wonderhedge® csoport által fejlesztett egyedi immunerősítő eljárás eredményeként biztosítja a hosszantartó egészség megőrzését. [ Tovább olvasom ]

Megvédjük kertjét és sövényét az alattomos talajfertőzésektől

Sajnos a termelők többsége, nem fordít figyelmet a növények fertőtlenítésére, ugyanis ez megnövelné a termelési költségeket - így sokszor a sövénnyel együtt fertőzések is érkeznek kertjébe.
Vállalatunk kettős védelmi rendszerrel óvja meg a CSODASÖVÉNY® tulajdonosok növényeit és kertjét.
Egyrészt egy többször megismételt vegyszeres kezeléssel, másrészt, ami hatékonyabb megoldás, és biztonságosabb is, ez egy mélygázas ózon (oxigén) kezelési eljárás. Az ózon-kezelés, egy teljesen környezetbarát, vírus-, baktérium- és gombaölő megoldás. Növényeinket ózon-fertőtlenített tanúsítvánnyal látjuk el.
[ Tovább olvasom ]

Csodasövény laboratóriumi vizsgálata
Kerti szerszámok

A Csodasövény® ültetése könnyű, mint az 1x1

* Földfúróval, könnyen és gyorsan lehet telepíteni. 2-3 ember naponta 1000 tövet könnyedén letelepít ezzel a módszerrel. Persze, lehet ásóval gödröt ásva, vagy akár árkot húzva is. Ki, melyiket szereti jobban!
* A csemetéket elő kell készíteni, előáztatással ( 12-24 óra vízben) és a gyökérzet enyhe csonkolásával, visszametszésével. Erről külön videót küldünk.
*A Csodasövény® megél bármilyen minőségű talajon, jól fejlődik napon, félárnyékban, árnyékban
*Öntözést csak a fiatal növények igényelnek
*A hűtött körülmények között tárolt növényeink szinte egész évben telepíthetőek. (Kivéve, ha talaj fagyott.) [ Tovább olvasom

Minden információt és szakmai segítséget megadunk, hogy élettel teli, egészséges kertje legyen

Nem kell azon gondolkodnia, hogy éppen mikor, milyen munkálatot, kezelést kell elvégeznie sövényén. Erről amikor éppen szükséges, értesítést kap tőlünk emailben.
Emelett belépést biztosítunk a SÖVÉNY CHAT Facebook csoportba ahol a teljes kertjére vonatkozó szakmai támogatást kap. Megtudhatja kertészmérnökünktől mindazt, amire kíváncsi a növények ápolásával, telepítésével, szaporításával, gondozásával kapcsolatban, amit tudni szeretne. Fórumunkban Dr. Gentischer Gábor, a kertészeti tudományok doktora segíti az Önök kertészkedését. [ Tovább olvasom ]  

Ügyfélszolgálatunk segítséget ad
20 éve vagyunk piacon...

Lelkes csapatunk már 20 éve azért munkálkodik Európa 18 országában, hogy minél több otthon legyen igazán a béke és nyugalom szigete. 20 évvel ezelőtt....? Építkeztünk..
Természetesen a kert rendezésére már nem maradt pénzünk. Nagybátyám hozta nekünk ezt a növényt, hogy egy barátja nemesítette, ő is ezzel ültette körbe az állattelepeit, mert nagyon gyorsan nő és szinte mindenhol, minden körülmények között megél. Kipróbáltuk... Nem hittünk a szemünknek!
Novemberi hideg napon ültettük és mi tagadás, nagyon szerettünk volna gyorsan végezni vele, ezért nem igazán készítettük elő a helyét. Talajfúró, kis lyukak, növényt bele, locsolás. Na ebből se sok marad meg! - gondoltuk.
De tévedtünk! Tavasszal mind kihajtott és bámulatos ütemben hozta az új ágakat. Mindenki a csodájára járt, mert az első évben már eltakarta a drótkerítés felét. A második évben teljes takarást adott.
Másnak is szűksége lehet ilyen növényre! Próbáljuk meg...! És igazunk volt!
Azóta Európa 18 országába, közel 60 000 családnak szállítottunk azoknak, akik gyors takarást, nyugalmat, zaj- és pormenetes pihenőhelyet szerettek volna biztosítani családjuknak.

Csodasövény® csapat

Referenciák [Megnézem videókat]

Kerthatárolás nyírt sövénnyel

Hogy elégedett vagyok-e? Az nem kifejezés. Hogy azt kaptam-e, amit írtak erről a növényről? Nos... sokkal, de sokkal többet.
[ Tovább olvasom ] 

Kerthatároló Csodasövény®Nem lehet magukat elfelejteni, hiszen a sövényünk állandóan eszünkbe juttatja......Ebben az évben 1-1.20 m-re engedjük felnőni, de jövőre biztosan eléri a 2-2.5 m-t. Mindenki a csodájára jár, a szomszédban 3-4 éves telepítésű fagyalok vannak, sehol nincsenek a mi sövényünkhöz képest. [ Tovább olvasom ]

Nyolc év garancia a Csodasövényhez®8 ÉV CSODASÖVÉNY GARANCIA!

A sövényt Ön nem néhány hónapra, hanem akár egy életre szólóan telepíti, ezért fontos, a biztonság, a hosszú távon is megbízható növény. A sövény növény olyan kezeléseket kap és olyan eljárásokon megy keresztül, amiért Ön biztos lehet benne, hogy megőrzi egészségét. Soha senki növényre még nem kapott 8 év garanciát, ez most az Öné lesz.  [ Tovább olvasom ]

Szállítási kedvezmény
Nyírott sövény

       Most 2 éves 1 éves árán!

EGYÉVES NÖVÉNY

25 - 70 tő 167 Ft/tő*
71 -100 tő 148 Ft/tő
101- 500 tő 125 Ft/tő
501-1000 tő 103 Ft/tő
1000- 2000 tő 88 Ft/tő
2000 tő felett 79 Ft/tő 

* 25 tő a minimum vásárlás

KÉTÉVES NÖVÉNY

25-65 tő 199 Ft/tő*
66-100 tő 187 Ft/tő*
101- 500 tő 177 Ft/tő
501-1000 tő 167 Ft/tő
1000 tő felett 127 Ft/tő

* 25 tő a minimum vásárlás

SZILFA ÁR

1-15 darab 1690 Ft/fa
16 darab felett 1380 Ft/fa

Itt olvashat a SZILFÁRÓL! 

Válaszok fontos kérdésekre, melyek segítenek a jó döntés meghozásában

Segít a döntésben!

1. Milyen növény a Csodasövény®?

A Csodasövény® egy szilfajta, ami különleges eljárásoknak köszönhetően lett csoda-sövény. 100% biztonsággal telepíthető a kertjébe, nem veszélyezteti az ott lévő állományt. Ellenáll a betegségeknek, nem igényes a talajra, öntözést csak a növekedési időszakában igényel. Lombhullató növény, ami a téli időszakban sűrű ágrendszerével is takar. Lombja ősszel nem szemetel, elporlad. Növekedési üteme évenként 1,20-1,50 cm.

2. Hány darab kell?

Ha kerítés mellé ülteti, akkor elég egy sorba ültetni, méterenként 5 db. Pl: 10 méterbe 50 darab kell.
Ha kerítés helyett szeretné használni, akkor két sorba kell ültetni cikk-cakkban. Az első sorban 5 tő méterenként, a másodikban pedig 4 tő kell. Így méterenként 9 tő növényre van szűkség. Pl. 10 méterbe 90 tő kell. [ Tovább olvasom ]

3.Mennyibe kerül?

1 éves növény tövek 79 Ft-167 Ft-ig, 2 éves tövek 127 Ft-199 Ft-ig. [Részletek itt]

4.Ültetés, ápolás

A növény ültetése egész évben lehetséges, kivétel, ha a talaj át van fagyva. Ültetéséről és gondozásáról részletes tájékoztatót küldünk.
 [ Tovább olvasom ]

5.Rendelés, fizetés

Kattintson a RENDELÉS gombra, kérjük töltse ki pontosan az adatait, különösen a telefonszámát és email címét. 48 órán belül visszahívjuk és egyeztetjük Önnel a legkedvezőbb kiszállítási időpontot.
Telefonos egyeztetésnél megbeszéljük a fizetési módokat. Ez lehet bankkártyás fizetés. Itt a fizetési linket emailben küldjük ki. Utalhat bankszámlánkra előre. Választhatja az utánvétes fizetést a futárnál.

6.Szállítás

GLS futárszolgálat országosan kiszállítja az Ön otthonába, sértetlenül a növényeket az előre megbeszélt időpontban, amikor Önnek a legjobban megfelel.

Személyes növény átvétel:

Csodasövény® Telep
8394. Alsópáhok,
Keszthelyi út 17.
GPS koordináták:
46.76177 , 17.18200

Levelezési cím:
Csodasövény Kft
8360. Keszthely,
Kinizsi P. u. 66. 

Kövessen minket!
ELÉRÉSEK
Fontos linkek