Csodasövény, gyors növekedésű sövény
   
A növényről
Fontos információ hang formátumban
Ültetés, ápolás
Ültetés, ápolás képekben
Vásárlási feltételek
Publikációk
Kiemelt ajánlat intézményeknek
Kiemelt ajánlat egyházi intézményeknek
Viszonteladói ajánjat
Üzletszerzői ajánlat
Cégünkről
Árak
Megrendelés
 
Vásárlási feltételek
     
 

Jótállás és garancia

 


 
 

Teljes körû csere és visszavásárlási garancia 10 napig! Amennyiben valami mégsem felel meg Önnek: 10 napon belül a számlát mellékelve, visszaküldheti a terméket. Kérjük az árut "kísérôlevél belföldi postacsomaghoz" megnevezésû nyomtatvánnyal adja fel és jelezze, hogy az áru cseréjét kéri, vagy az árát szeretné visszakapni.
Az utánvéttel visszaküldött csomagokat technikai okokból sajnos nem tudjuk elfogadni. Minden reklamációt írásban kérünk. A számlát vagy másolatát és a reklamált növényt kérjük visszaküldeni. A jótállási idõn túli panaszokat az erre vonatkozó jogszabályok szerint megvizsgáljuk. Jogos reklamáció esetén az árut ingyenesen kicseréljük. Az áru átvételétôl számított 10 napon túl visszavásárlásra nincs lehetőség.
A fogyasztó védelmében hozott valamennyi jogszabályi előírás és feltételt biztosítunk vásárlóink számára. A törvényi előírások részletesen itt>>

1997. évi CLV törvény a fogyasztóvédelemről
További vonatkozó törvények, előírások..

 
 
És ezen felűl további 8 év garancia !
 
 
 
 
 
   

2011. őszét ( 2011. augusztus 10.) követő vásárlások esetén bevezettük a kiterjesztett garancia intézményét. Mivel egy sövényt nem 1-2 évre, vagy hónapra tervezünk, így fontos az a biztonság, az hogy biztosak lehessünk abban, hogy mindvégig egy megbízható termékünk van.
Biztosak vagyunk abban hogy ez biztosítja az Ön számára, azt a biztonságot hogy jó döntés volt a CSODASÖVÉNYT választani.


A 8 évvel kiterjesztett garancia szolgáltatása a gyakorlatban:

Nagyon egyszerűen működik. Ön hozza a tönkrement növényét, (vásárlását rendszerünkben ellenőrizzük) és mi azt életképesre cseréljük. Amennyiben személyesen nem tudja elhozni, postai úton is bonyolítható. Ezesetben a postaköltség ( szállítási költség) a tulajdonost terheli.
Természetesen előtte jelezze ügyfélszolgálatunknak garancia igényét.

 

 
 
   
   
 
 
 
   
   
   

xCsaládi ebéd 90 napraxx
Receptözön igazi ínyenceknek.
Ma még ingyenes.
xxwww.csaladiebed.huxx


xCsaládi ebéd 90 napraxx
Receptözön igazi ínyenceknek.
Ma még ingyenes.
xxwww.csaladiebed.huxx

xCsaládi ebéd 90 napraxx
Receptözön igazi ínyenceknek.
Ma még ingyenes.
xxwww.csaladiebed.huxx

 

 

 

Növényről     | Ültetés, ápolás      |Vásárlási feltételek       | Képek a növényről      | Publikációk     | Cégünkről      |Árak     | Rendelés