A weboldalon cookikat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Részletek

A hosszútávú növény gondoskodás
CSODASÖVÉNY® RENDSZER

Egy növény telepítése, kicsit olyan, mint egy örökbefogadás. Várjuk, de kicsit tartunk is tőle. 
Emlékszem, amikor az első szőlőmet telepítettem. Minden ismerősömet kérdezgettem: Hova? Milyem mélyen? Mivel mikor trágyázzam? Mivel mikor permetezzem? Bevallom, ahány barát, annyi tipp. Milyen jól jött volna az a szolgáltatás, amit Ön most ingyenesen megkaphat a növényéhez.


Európában elsőként vezettük be ezt a szolgáltatást.
A CSODASÖVÉNY® Rendszer lényege, hogy vásárlását követően nem hagyjuk magára, hanem folyamatos segítséget nyújtunk, hogy az Ön növényei a legegészségesebb, legjobban tápláltak legyenek, hogy Önnek és családjának örömet okozzon hosszú- hosszú éveken keresztül.
A CSODASÖVÉNY® Rendszer egy hosszútávú gondoskodás csomag, amely megrendelést követően felkészíti Önt a növény fogadására, opcionálisan ajánl kiegészítő eszközöket, anyagokat, az optimális fejlődéshez.  Sőt szaktanácsadásunkat kiterjesztjük a teljes kertjére.
Miből is áll a rendszerünk?

  1. SÖVÉNY ABC - Még mielőtt vásárolna, eldöntené, hogy milyen fajta sövényt szeretne, lépjen be a Sövény ABC zárt Facebook csoportba, ahol nagyon sok hasznos információt kaphat és beszélgethet azokkal, akik már tapasztalattal rendelkeznek.Tippeket, trükköket kaphat, tanuljon más hibáiból! >>Tovább a Sövény ABC csoporthoz
  2. CSODASÖVÉNY FACEBOOK OLDALA - Napi friss hírek a Csodasövény® témában és egyéb növény érdekességek, Messenger segítség, szinte azonnal. >>Tovább a Csodasövény Facebook oldalára
  3. SÖVÉNY CHAT - Választ kaphat kertészeti kérdéseire nem csak a sövény témában, de minden növény gondozásáról információt kaphat dr. Gentischer Gábor, kertészmérnöktől.Kattintson a főmenű: Kérdezzen a kertésztől linkre!
  4. ULMUS KLUB TAGSÁG - Vásárláskor kap egy Ulmus Klub kártyát, ezzel tudja igazolni tagságát. A tagok számára minden évbe egy alkalommal nagy értékű ajándéksorsolást tartunk (egzotikus nyaralás, TV, stb.) valamint klubtagjaink  különböző internetes áruházakban jelentős kedvezményekkel tudnak vásárolni. >> Itt olvashat az Ulmus Klubról!
  5. OKOS KERT ÉS OTTHON MAGAZIN VIP CSOPORT - Magazin oldalunkon olvashat érdekesnél, érdekesebb kert és otthon témájú cikkeket. Itt tud tagjaink közé belépni!

Egyéb sövénynövényeink:

Címek

Személyes növény átvétel: Csodasövény Telep
8394. Alsópáhok,
Keszthelyi út 17.
GPS koordináták:
46.76177 , 17.18200 

Levelezési cím:
Csodasövény Kft
8360. Keszthely,
Kinizsi P. u. 66. 

Elérések

Ügyfélszolgálat:
+3670-324-57-22
+3683-340-536
Hétfő-Péntek 8-16

info@csodasoveny.hu

Fogyasztói kifogás esetén:
kifogas@csodasoveny.hu

Fontos linkek

JOGI NYILATKOZAT
ADATKEZELÉSI   NYILATKOZATAT
ÁSZF

PANASZKEZELÉS, SZAVATOSSÁG
Tárhelyszolgáltató


Adószám: 11358060-2-20
Cégjegyzék szám: 20-09-063009

A weboldalon cookikat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Részletek..