AJÁNDÉKOK:

Indító tápbomba
Óriás epermag
Fehér eperfa csemete óriási kedvezménnyel
Szelíd gesztenye csemete óriási kedvezménnyelCsodasövény® mellé most egy bomba ajándékot kaphat! 
1
. Mint egy "energia infúzió", amit most ajándékba kaphat Csodasövényéhez®. Telepítést megelőzően 12-24 órára vízbe kell áztatni a növényt. Ehhez az "áztató vízhez" kell adagolni az INDÍTÓ TÁPBOMBÁT. Az áztatási idő alatt a növény így nem csupán vizet, hanem tápanyagot is magához fog venni. Így a növény beindulása különlegesen erőteljes lesz.
2. Úgy tud hozzájutni az INDÍTÓ TÁPBOMBÁHOZ, hogy a Csodasövény® rendelő űrlapján a kuponkód mezőbe írja be a " TÁPBOMBA 18" kuponkódot.
3. A további ajándékokat az alábbiakban találja
4. Az ajándék tápbombát csupán korlátozott ideig fogjuk ajándékként adni. Még egy rövid ideig hozzá tud jutni.

5db óriáseper mag ajándékba! 

Csupán el kell vetnie a magot és óriáseper termése lesz.
Fontos betartani a vetés és előkészítés szabályait. Mellékelünk egy leírást, amit okvetlenül tartson be.
Az eprek királya! Ez a legfinomabb és legnagyobb eper!
Termése édes, zamatos, leveses. Folyamatosan terem a fagyokig. Közepes bokor méretű, nagy terméshozamú fajta. Mag előkészítés és vetés, letölthető pdf itt!>>

Továbbá, kedvezményesen tudja az alábbiakat rendelni:
90% kedvezmény

Fehér eperfa csemete 2500 Ft helyett 250 Ft

Fehér eperfa (Morus Alba)
Nagyon gyorsan növő, középmagas, terebélyes koronájú fa.
Sűrű, nagy levelei miatt kitűnő árnyékadó. Leggyakrabban áprilistól júniusig virágzik, érett terméseinek első és utolsó darabja között akár másfél hónap is eltelhet. A teljesen érett szemek maguktól lehullanak.
A fehér eperfa termésének íze kifejezetten édes, kellemes, akár nyersen is fogyasztható, gyermekek közkedvelt csemegéje. Éretlenül kimondottan kesernyés a termés, ám az érés befejeztével mézédessé válik. Magas cukortartalmának köszönhetően rendkívül jó alapanyag pálinka készítéséhez, de a befőttek, lekvárok, szószok és gyümölcslevek készítére is előszeretettel alkalmazzák. Kiváló adalék lehet turmixok, jégkrém készítése során is.
Gyógyhatása: gyümölcse csökkenti a koleszterinszintet, magas az antioxidáns tartalma,  levele csökkenti a vércukorszintet, gyökerének kivonata gyulladáscsökkentő.

Szelídgesztenye csemete 2500 Ft helyett 250 Ft

Szelídgesztenye (Castanea sativa)
Gyorsan növő, terebélyes, kitűnő árnyék adó fa. 500 évig is elél. Nagy termetű,  akár 30 m magasra is megnő. Kérge csavarodó kéregkötegektől bordás. Rügyei zömökek, kerekdedek. Fényes, bőrszerű, keskeny, 10–20 cm hosszú, váltakozó állású, hosszúkás lándzsa alakú levelei szúrósan fogazottak, mindkét oldalon 4–7 éles foggal. A szelídgesztenye egyivarú, egylaki növény, a hím és nővirágok egy fán belül, de külön-külön alakulnak ki. A megporzás után a termős virágok gömbbé növekednek; egy-egy ilyen gömbben két-három termés nő. Fényes, barna makktermése a gesztenye. 
Termés  használható:  a maghéját bevágva pirítják nyílt tűzön, héjától megtisztítva kandírozzák, főzés után meghámozva készítenek belőle pürét, amivel süteményeket, mártásokat ízesítenek vagy tejszínhabbal tálalják. 
Gyógyhatása:
Leveléből készített tea asztma, szamárköhögés és hörghurut enyhítését szolgálja. A levél számos köhögéscsillapító és köptető készítmény alkotója. A vénás vérkeringést serkentő hatása miatt visszér, aranyér esetén is alkalmazzák. Elsősorban görcsök és szamárköhögés ellen használják.
Gyümölcse és kérge a gyomor- és bélhurut, orrvérzés, vérköpés, lumbágó kezelését segíti. Emellett a gyümölcs héja gyógymód a hasmenésre.
Zöld szelídgesztenyét a gyümölcsöstálba helyezve, elűzhetjük onnan a muslicákat , mert azok valamiért nem szeretik jelenlétét.
A barna gesztenyék pedig a ruhásszekrényben molyriasztóként lehetnek hasznunkra. A gesztenye-keményítő nem csak étkezési célokra, de - ahogy eleink is tették - ruhák keményítésére is használható. Maghéját és leveleit samponkészítésre használják; a hajszálaknak aranyosan csillogó fényt ad.

Céges adatok: 

Levelezési cím:
Csodasövény Kft
8360. Keszthely, Kinizsi P. u. 66.

Személyes növény átvétel: Csodasövény Telep
8394. Alsópáhok,
Keszthelyi út 17.
GPS koordináták:
46.76177 , 17.18200

Adószám:11358060-2-20
A Zala Megyei Cégbíróság által kibocsátott
cégjegyzék szám: 20-09-063009
Működés kezdete : 1996. 12. 19
Képviselője: Tóth Katalin, Tóth ZoltánKapcsolat:

Ügyfélszolgálat:
+3670-324-57-22
+3683-340-536
Hétfő-Péntek 8-16

info@csodasoveny.hu

Fogyasztói kifogás esetén:
kifogas@csodasoveny.hu


Linkek:

JOGI NYILATKOZAT
ADATKEZELÉSI NYILATKOZATAT
ÁSZF